Värdeord

Funktionalitet
Funktionalitet för oss omfattar inte endast vad produkten är till för utan också kvalitet & hållbarhet samt design & form. Andra aspekter som vi även tar in är placering och vilken miljö produkten ska vara i. Är funktionen att det bara ska se snyggt ut eller ska man kunna hänga, förvara, sitta eller placera?

 

Hantverk
Vi tror på hantverket och kunskapen kring detaljer. Maskiner och automatisering i all ära men det är fortfarande hantverket och känslan för detaljer människan besitter, som ger produkten funktionalitet och hållbarhet. Historia
Vi är stolta över vår historia. Några av våra största produkter och budbärare för funktionalitet och hållbarhet kommer från tidigt 1900-tal. Det bevisar att material och känsla för form var lika utvecklat då som nu. Med en kombination av vår historia, dagens digitala utveckling och kunskap får vi en fin balans. 

 

Svenskt 
Vi tror på korta beslutsvägar, transporter och en närhet till produktionen för att säkerställa funktionalitet och hållbarhet. Vi finns i Anderstorp, Småland, Sverige.