Hej!

It looks like you are situated in Sweden. Which site do you want to continue to?

Totalbelopp

                                    

Tillbaka till intervju

Anna Johansson Försäljning på Senab

Kundunika lösningar

Anna Johansson jobbar med försäljning hos vår återförsäljare Senab. Vi har intervjuat henne om deras projekt för Kulturhuset i Stockholm samt hennes tankar kring sin egen hall. 

 

Berätta lite om Senab?

Senab är en av de ledande leverantörerna i Norden gällande interiör för offentliga miljöer. Vi tar oss an projekt inom allt från restauranger och barer till kontor och bibliotek. 

 

Varför valde ni Essem Design som en av leverantörerna i projektet för Kulturhuset?

Besökscentrum i nyligen renoverade Kulturhuset är designat av Maria Angantyr och Clara Lindencrona från arkitektbyrån Ahrbom & Partners. De hade föreskrivit Essem Design för detta projektet då Essem alltid är hjälpsamma och flexibla i att skapa kundunika lösningar vilket krävdes i detta projektet för att skapa en unik hallmiljö för Kulturhuset. En fördel är också att Essem har korta ledtider och en väldigt bra kundservice. 

 

Hur ser hallen ut hemma hos dig?

Min hall består av inte mindre än fem dörrar vilket gör att funktionalitet är nyckeln. Jag kom faktiskt över en Nostalgi kroklist i en second-hand butik. Den är nu i min hall och är perfekt för att organisera mina ytterkläder. 

 

Får mer information om:

Nostalgi klädställ

Senab

Ahrbom & Partner

 

På bilden syns Nostalgi hatt-/skohylla och Nostalgi stativset.

                                    

Tillbaka till intervju