Hej!

It looks like you are situated in Sweden. Which site do you want to continue to?

Totalbelopp

                                    

Tillbaka till intervju

Magdalena Holm, f. 1983
Hållbarhetsansvarig

Hållbarhet

 

Magdalena Holm ansvarar för hållbarhetsarbetet hos oss. Nedan kan ni läsa hur vi gör Essem Design till ett grönare företag.

 

Vad innebär hållbarhet för er på Essem Design?

På Essem Design tror vi att det bästa sättet att värna om vår miljö är att skapa produkter som är formgivna och producerade att hålla över lång tid. Våra lokaler i Anderstorp är uppvärmda med bergvärme och vi använder också 100% grön el. För att minska på transporter och bidra till vår närmiljö använder vi Svenska och lokala leverantörer så mycket som möjligt. 

 

Kan du nämna några saker som ni aktivt jobbar med för att förbättra miljön?

Just nu installerar vi 204 solpaneler på vårt tak vilket kommer producera ca hälften av den elektricitet vi förbrukar på Essem Design. Vi har också bytt ut en av våra leverantörer till en annan leverantör som jobbar mycket aktivt med miljöfrågor, både vad gäller energiförbrukning och återvinning av material.

 

Vad är en bra hall för dig?

En bra hall för mig är både funktionell och stilfull. Man ska snabbt och enkelt kunna hänga upp saker, få en snabb överblick vad man har alla sina plagg och hallen ska vara enkel att städa. Det är därför jag tycker våra produkter är så bra.     

 

Läs mer om hållbarhet

 

Solpaneler på Essem Designs tak

Solpaneler på Essem Designs tak

 

 

                                    

Tillbaka till intervju