Totalbelopp

Design i första rummet

Tältgrå struktur
Från 247 SEK
Jonas Bergfeldts krok Mama är en själfull krok som med öppna armar ger ett varmt välkomnande. Mama har tilldelats designpriset »Utmärkt Svensk Form« och har flera gånger uppmärksammats i internationella utställningar.
Beigegrå
Från 305 SEK
När Joel Karlsson fick i uppdrag att ta fram en ny krok funderade han kring hur man kunde komplettera den traditionella kroken så att plagg utan hank slipper »krokmärken« i nacken.
Beigeröd
Från 247 SEK
Med kroken Papa har formgivaren Stefan Borselius försett Essem Designs sortiment med en robust hängare. Krokens kraftiga fundament och långa arm ger ett unikt utseende och möjliggör att flera plagg kan hängas på varandra.

Produktkategorier

Krokar

Läs mer

Kroklister

Läs mer

Hatthyllor & skohyllor

Läs mer

Klädställningar

Läs mer

Sittbänkar

Läs mer

Galgar

Läs mer

Tillbehör

Läs mer

Speglar

Läs mer

Ulrika förvaring i naturull och garvat läder

Ulrika förvaring
Naturull/Svart
Från 1592 SEK
Ulrika Förvaring är tillverkad av spillmaterial från produktionen av vår hatthylla Nostalgi. Tillsammans med ullfilt och vegetabiliskt garvat läder är det en smart lösning för halsdukar, mössor och vantar, eller för cykelnyckeln. Ullen är en naturprodukt med liten miljöpåverkan och det garvade lädret innehåller inga tungmetaller. Det ofärgade lädret kommer dessutom att med tiden mörkna och få en härlig patina.

Instagram

Följ Essem Design på Instagram för att få dom senaste produktnyheterna inom hallmöbler och hallinredning samt exklusiva erbjudanden.

Essem Design på Instagram

Har du frågor?

Om Essem Design

Essem Design är ett familjeföretag i andra generationen med en historia som går tillbaka till 1937.

Läs mer om företaget