Totalbelopp

Design i första rummet

Naturull/Svart
Från 1544 SEK
Ulrika Förvaring är tillverkad av spillmaterial från produktionen av vår hatthylla Nostalgi. Tillsammans med ullfilt och vegetabiliskt garvat läder är det en smart lösning för halsdukar, mössor och vantar, eller för cykelnyckeln.
Svartbetsad
Från 6955 SEK
Skruvad är en kapphängare som ger träskruvarna ett nytt syfte. Föremål kan hängas från vardera sidan och det är möjligt att montera utan att använda några verktyg.
Rostfritt stål/Ek
Från 5500 SEK
Hyllan Funk är tillverkad av rostfritt stål med rundstav i ek. Formgiven av Mats Theselius på 90-talet men först nu förfinad och satt i produktion.

Produktkategorier

Krokar

Läs mer

Kroklister

Läs mer

Hatthyllor & skohyllor

Läs mer

Klädställ

Läs mer

Sittbänkar

Läs mer

Galgar

Läs mer

Tillbehör

Läs mer

Speglar

Läs mer

Nostalgi - Den flexibla hyllan

Nostalgi hatt-/skohylla grund
Svart/Svart
Från 1298 SEK
Hatthyllan och skohyllan Nostalgi ritades 1937 av Gunnar Bolin. Hyllan har kommit och gått genom decennierna, men ses idag som en klassiker i svensk möbelhistoria. Konsolerna tillverkas av återvunnen aluminium som förenas av rundstav i bl.a. trä och aluminium. Rundstaven kommer i längden en meter, men kan kapas efter önskad längd. Dessutom kan Nostalgi förlängas med hjälp av en påbyggnadsdel innehållande; mellankonsol, rundstavar och ankarkrokar och på så sätt bli hur lång som helst. På varje del sitter tre stycken ankarkrokar pressgjutna i återvunnen aluminium. De metaller som inte är behandlade som aluminium, mässing och koppar kommer i sitt råa utförande vilket kan ge variation från detalj till detalj. Trä är också ett material som kan variera i utseende.

Instagram

Följ Essem Design på Instagram för att få dom senaste produktnyheterna och exklusiva erbjudanden.

Essem Design på Instagram

Har du frågor?

Om Essem Design

Essem Design är ett familjeföretag i andra generationen med en historia som går tillbaka till 1937.

Läs mer om företaget