Hej!

It looks like you are situated in Sweden. Which site do you want to continue to?

Varukorgen är tom

Totalbelopp

Företaget

Hej

Hallen är rummets motsvarighet till orden hej och hej då. Det är hallen som hälsar dig välkommen och det är hallen som välkomnar dig åter. Hallen är således inte bara ett rum med en funktion utan också ett rum som kan göra intryck. Vissa kallar till och med hallen för det viktigaste rummet i ett hem – rummet där du sätter förväntningarna på vad som komma skall. Andra ser bara hallen som en funktionell transportsträcka.

På Essem Design tar vi hänsyn till båda aspekter – vi tycker att funktion och karaktär är lika viktiga när det kommer till interiör. Vårt sortiment består av såväl funktionella hatthyllor från 30-talet till karaktäristiska krokar från dagens framstående formgivare. På Essem Design tror vi att det bästa sättet att ta hand om vår miljö är att skapa produkter som är formgivna och producerade för att hålla över lång tid. Vi tror på hållbarhet genom hela processen, från formgivning till leverans och garanti.

Hej då

Vår historia

Essem Design är ett familjeföretag i andra generationen med en historia som går tillbaka till 1937.

 

Läs mer om vår historia

Essem idag

"Essem Design ska bli synonymt med första rummet."

 

Läs mer

Hållbarhet

Miljö och hållbarhet är viktigt för oss. Vi jobbar efter en miljöpolicy, vår verksamhetspolicy understryker hållbarhet och vi är certifierade enligt ISO kvalitet & Miljö. Många av våra produkter har delar i återvunnen aluminium och delar som enkelt kan bytas ut.

 

Klicka in här om du är mer nyfiken på vårt hållbarhetsarbete

Medarbetare

Möt vår suveräna personal som alltid gör sitt bästa för att tillgodose era behov.

 

Klicka här

Återförsäljare

Hitta en återförsäljare nära dig.

 

Klicka här

Representanter

Här hittar du våra representanter i olika delar av världen.

 

Klicka här