Hej!

It looks like you are situated in Sweden. Which site do you want to continue to?

Varukorgen är tom

Totalbelopp

På bilden syns en Nostalgi svart/svart samt galge Triangel svart. Här kan du hitta Nostalgi samt galge Triangel.

Inreda stor hall - Så använder du ytan bättre

 

Större hallar skapar fler inredningsmöjligheter samt underlättar för förvaring av ytterkläder, men det för även med sig en del utmaningar. Fler och större ytor kräver eftertanke gällande hur dessa ytor kan användas väl och samtidigt vara inbjudande. Essem Design ger sina 4 främsta knep för att inreda en stor hall och få den att behålla sin funktionalitet men samtidigt vara inbjudande och hemtrevligt.

Det är inte ovanligt att drömma om ett större hem med fler ytor, däribland en större hall. En stor hall underlättar många av hallens funktioner bland annat förvaring samt ger plats för att välkomna besökande. Samtidigt upplever folk som bor med större ytor att det är en utmaning att använda ytorna väl och behålla funktionaliteten samt en hemtrevlig atmosfär. För de som har ett hem med en större hall vill man inte att den ska kännas outnyttjad eller tom. Det finns en del enkla knep man kan ta till. Essem Design vill därför dela med sig av 4 enkla knep man kan ta till för att ge den stora hallen ett lyft.

 

4 enkla tips för att nyttja den stora hallens ytor


1. Definiera ytor till ytterkläder som används ofta och mer sällan

En praktisk fördel med en större hall är att det finns ytor så att man kan fördela ytterkläderna utifrån hur ofta de används. Kläder som används ofta kan med fördel hänga vid hatthyllan nära ytterdörren medan resterande kan hänga längre in i hallen på ytterligare krokar eller i en garderob. På så sätt får man inte enbart struktur på ens tillhörigheter utan man använder även hallens ytor på ett smart sätt. Kolla in våra hatthyllor.

Placera hatthyllan Anna nära dörren för stilren förvaring av dina ytterkläder.


2. Placera korgar på hatthyllan

Genom att placera korgar ovanpå hatthyllan nyttjar man rummets höjd vilket kan få rummet att kännas mer inrett. Dessutom är det en otroligt bra förvaringslösning där lösa mindre saker kan placeras exempelvis vantar, mössor och liknande plagg samt accessoarer.


3. Bestäm en plats där kläder och föremål kan torka

Det skandinaviska klimatet orsakar inte sällan blöta föremål däribland ytterkläder och paraplyer. Därför kan det vara bra med en yta nära dörren som är avsedd så att dessa föremål kan torka. Genom att placera ut enskilda krokar blir det en fin inredningsdetalj men fyller också en stor funktion och är väldigt praktiskt under regniga dagar. Kolla in våra krokar.

Enskilda krokar ger inte bara möjlighet för upphängning, utan blir en fin detalj till din hall. På bild visas kroken Mama.


4. Placera en krok som är avsedd till en matkasse

Genom att placera ut en krok i hallen som är avsedd till en matkasse så underlättar det att göra mer hållbara val i vardagen. Det är lätt att glömma matkassen när man ska gå och handla vilket kan innebära onödiga köp av plastkassar. Så detta inredningstips är en fin detalj i hallinredningen samtidigt som det hjälper dig att leva mer hållbart.

 

 

Ladda ner:

Pressmeddelande som Pdf

Bilder

 

 

Utvalda produkter för att dekorera den stora hallen

Svart/Svart
Från 1553,00 SEK
Hatthyllan och skohyllan Nostalgi ritades 1937 av Gunnar Bolin. Hyllan har kommit och gått genom decennierna, men ses idag som en klassiker i svensk möbelhistoria.
Svart
Från 412,00 SEK
Galge tillverkad i ett stycke bockat stål. Hängarens rundade hörn minskar risken för att kläder fastnar och riskerar att repas.
Svart/Ek
Från 2560,00 SEK
En robust och välgjord hatthylla som hämtar sitt uttryck från Classic-modellen, men som istället för stålrör använder formpressat trä; bok, björk och ek i konsolerna. Finns som hatt- och skohylla.

Aluminium
Från 288,00 SEK
Jonas Bergfeldts krok Mama är en själfull krok som med öppna armar ger ett varmt välkomnande. Mama har tilldelats designpriset »Utmärkt Svensk Form« och har flera gånger uppmärksammats i internationella utställningar.
Vit
Från 355,00 SEK
När Joel Karlsson fick i uppdrag att ta fram en ny krok funderade han kring hur man kunde komplettera den traditionella kroken så att plagg utan hank slipper »krokmärken« i nacken.
Svart struktur
Från 288,00 SEK
Med kroken Papa har formgivaren Stefan Borselius försett Essem Designs sortiment med en robust hängare. Krokens kraftiga fundament och långa arm ger ett unikt utseende och möjliggör att flera plagg kan hängas på varandra.