Hej!

It looks like you are situated in Sweden. Which site do you want to continue to?

Totalbelopp

                                    

Tillbaka till Essem Stories

Malin Perssons nya, välkomnande hall

 

"Är det inte konstigt att hallen ofta är det minst prioriterade rummet i hemmet? Det är där konflikterna med barnen uppstår när dom inte hittar sina gympapåsar, nycklar och vantar tidiga vardagsmorgnar. Dessutom är det där man får sitt första intryck av någons hem och det är även här som man hälsar nära och kära välkomna."

 

Malin har insett potentialen av en välorganiserad och vacker hall och lyft den till något mer en bara en funktionell passage.

Malins nya hall pryds av vårt senaste tillskott till Nostalgi-familjen – Nostalgi 291. Vi hittade ritningarna (som är daterade till 40-talet) på hatthyllan i vårt arkiv och beslutade oss för att ta upp den i produktion igen.

Oskar är det perfekta tillbehöret till Nostalgi-familjen. Den håller dina kepsar, mössor och hattar i toppskick. Du hittar den under reservdelar.

Vårt skohorn Index är ett annat tillbehör som passar utmärkt till Nostalgi-hyllan. Den gör det enkelt att bekvämt glida i favoritbootsen.

När du däremot ska glida ur samma boots rekommenderar vi stövelknekten Ekoxe. Den tillför också lite lekfullhet till hallen.

Ulrika fungerar utmärkt som en plats för att förvara mindre accessoarer, nycklar och annat lösöre. Vi tycker att den aldrig har varit snyggare än i Malins hall.

Vi har inte alla samma imponerande hattsamling som Malin men kroklistvarianten av Nostalgi fungerar även för att förvara jackor, väskor och halsdukar i lite trängre hallutrymmen. Eller kanske som en särskild avhängningsplats för barnen eller gästerna. Malin använder dessutom en mellankonsol för att få ut så mycket förvaring som möjligt i den lite trånga hallpassagen.

Speglar är ett elegant sätt att få hallen att kännas lite rymligare. Malin använder fina vintage-speglar.

Redan vid idéstadiet funderar vi mycket kring hur våra produkter enkelt ska kunna monteras. Du hittar våra monteringsanvisningar här.

För många är Malin känd för sina finurliga projekt, ofta med hållbarhetsfokus, i TV-programmet Trädgårdstider som sänds på SVT varje vår. Här hittar du hennes Instagram.

 

Vi tycker att det är riktigt kul att ha varit en del av Malins vackra hallförädling och resultat är både vackert, inspirerande och välkomnande.

                                    

Tillbaka till Essem Stories