Hej!

It looks like you are situated in Sweden. Which site do you want to continue to?

Varukorgen är tom

Totalbelopp

Tamburin-serien består av en kroklist, hatt- och skohylla
och finns i många bredder och färger.

Tamburin, den funktionella hallserien med karaktär

 

Tamburin är en serie smarta hallmöbler med nätt design och en robust konstruktion, gjorda för att klara de svenska årstiderna och för att göra livet i hallen enkelt och vackert. Serien består av en kroklist med vikbara krokar samt hatt- och skoställ – byggda med kvalitetsmaterial och precision. Välj mellan olika bredder, färger och material för att göra den till din.

Tamburin sko- och hatthylla finns i ek/svart och svartbetsad ek/svart.

Mer plats när du behöver det

 

Tamburin kroklist är en hjälte i hallen och anpassningsbar för olika behov. Varje krok kan enkelt vikas in och smiter precis innanför trälisten, en fin teknisk detalj som kommer med år av hantverksskicklighet. Välj mellan tre olika bredder för den lilla eller stora hallen.

Tamburin kroklist i ek/svart. Vik ut en krok när du behöver en.

Välj en, eller tre

 

Varje medlem i Tamburin-serien finns i olika färger; Ek, vit och svart i olika kombinationer för kroklisten och ek/svart och svartbetsad ek/svart för hatt- och skohyllan.

Ek/Svart
Från 6823,00 SEK
Produktfamiljen Tamburin kom till i Andreas Klippinges målsättning att rita något “superfunktionellt”. Valet föll på den fristående skohyllan viktig för svenska hem och helt oumbärlig då skandinaviskt klimat med årstidernas stora växlingar, ställer höga krav på hallens prestanda.
Ek/Svart
Från 7693,00 SEK
Produktfamiljen Tamburin kom till i Andreas Klippinges målsättning att rita något “superfunktionellt”. Valet föll på hatthyllan, viktig för svenska hem och helt oumbärlig då skandinaviskt klimat med årstidernas stora växlingar, ställer höga krav på hallens prestanda.
Ek/Svart
Från 2425,00 SEK
Tamburin kroklist är ett tillägg till Tamburin produktfamiljen, även dessa designade av Andreas Klippinge. Produktfamiljen, som även inkluderar en hatthylla och en skohylla, fokuserar alltid på funktion.

 

Funktion i första rummet

 

Ramarnas vinkel visar Tamburins medvetna enkelhet, precisionen i designen och den höga kvaliteten på materialen. Även med sitt eleganta och lätta uttryck är Tamburin-kollektionen mycket robust i konstruktionen. Tamburin-serien skapades utifrån designern Andreas Klippinges önskan att göra något "superfunktionellt". Han bestämde sig för att göra en fristående skohylla, en viktig möbel i svenska hem och med höga krav på hållbarhet och prestanda när det skandinaviska klimatet gör sig påmint. Det senaste tillskottet i familjen är kroklisten, där det är som Andreas uttrycker det "...funktionen alltid är i fokus, det är stommen i serien, den raka och runda form följer därefter."

 

Läs hela intervjun med Andreas Klippinge