Hej!

It looks like you are situated in Sweden. Which site do you want to continue to?

Varukorgen är tom

Totalbelopp

Skruvad från Essem Design sätter skickligt scenen i hallen

 

Tiden när en klädhängare enbart var ett sätt att få undan jackan är förbi. Självklart har garderoben fortfarande mycket att tillföra när det kommer till att få bort vinterjackan när våren knackar på dörren eller när badtofflorna har gjort sitt för säsongen, men den mer stilfulla hängaren har blivit ett måste för den designintresserade.

Skruvad, från Essem Design, är en multi-talang. Klädställningen, designad av Qian Jiang från Studio Dejawu, välkomnar gästerna med ett elegant självförtroende som kommer från dess genomtänkta design. Inspirerad av traditionella snickarbänkar, skapade Jiang en ny funktion för träskruvarna, som vanligtvis används för att hålla virket på plats. Produkten kan monteras helt utan verktyg och träskruvarna kan justeras för att få till rätt balans av plagg på möbeln.

 

"När jag börjar på ett projekt tänker jag inte så mycket på utseendet utan snarare hur människor kan relatera till det jag designar. Förklarar Qian Jiang, industridesigner och formgivaren bakom Skruvad. Själva utseendet försöker jag hålla enkelt med så få element som möjligt. Jag har som ambition att skapa en blandning av minimalistiskt och funktionellt med en berättelse i grunden. Om min design därefter har en poesi över sig så är det ett plus. Jag tror på att hålla vissa saker medvetet oförklarade för att stimulera användarens fantasi."

 

En iögonfallande detalj i sovrummet

Även om Essem Design utvecklar produkter för hallen så fungerar Skruvad lika bra i ditt sovrum eller gästrum.

 

"I vår mening så är Skruvad en mångsidig produkt." Säger Robert Bladh, VD på Essem Design. "Klädhängaren fungerar fint som en fokuspunkt i hallen där gästerna kan hänga av sig ytterkläder, hattar, kepsar och paraplyn. Men vi har också sett att många efterfrågar Skruvad för att använda den som hängare i sovrummet där man vill hänga av sig kläderna utan att använda väggyta."

 

Skruvad är tillverkad i Sverige. Stommen och träskruvarna är tillverkade av bok från hållbart avverkad skog. Basen har även en metallplatta för stadga. Skruvad är tillgänglig i svart eller vit.

Ladda ner:

Bilder

Utvalda produkter för Skruvad.

Svartbetsad
Från 8059,00 SEK
Skruvad är en kapphängare som ger träskruvarna ett nytt syfte. Föremål kan hängas från vardera sidan och det är möjligt att montera utan att använda några verktyg.
Vitlaserad
Från 8059,00 SEK
Skruvad är en kapphängare som ger träskruvarna ett nytt syfte. Föremål kan hängas från vardera sidan och det är möjligt att montera utan att använda några verktyg.
Svart
Från 412,00 SEK
Galge tillverkad i ett stycke bockat stål. Hängarens rundade hörn minskar risken för att kläder fastnar och riskerar att repas.