Hej!

It looks like you are situated in Sweden. Which site do you want to continue to?

Varukorgen är tom

Totalbelopp

Anderstorpföretaget vidare bland världens främsta entreprenörer

 

Efter en omfattande urvalsprocess står det klart vilka som har gått vidare till regionfinalen i prestigefyllda utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year 2021. Bland dem finns småländska företagaren och verkställande direktören för möbelföretaget Essem Design – Robert Bladh.

Under hösten, tillkännagavs de nominerade till utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year. Nu står det klart att verkställande direktören för Essem Design, Robert Bladh, även gått vidare till regionfinalen. I november genomförs de sex regionfinalerna där en extern och oberoende jury i varje region utser vinnaren. EY Entrepreneur Of The Year är en av världens största och mest prestigefyllda utmärkelser för entreprenörer. De har tagit del av ungefär 700 nomineringar från hela landet. Det är en stor bedrift att gå vidare i entreprenörstävlingen då urvalsarbetet är omfattande.

 

– Att ha gått vidare till regionfinalen som årets entreprenör är en ära – inte enbart för mig personligen, det är inte minst en bekräftelse för hela Essem Designs verksamhet och till alla som är delaktiga i företaget. Som familjeföretag med en lång historia i Anderstorp känns det stort att vara nominerad till en så prestigefull utmärkelse, säger Robert Bladh.

 

För cirka sex år sen blev Robert verksam och delägare av Essem Design. Några år senare tog han även över VD posten från sin far. Ambitionen var att driva vidare företaget med samma anda och fokus på första rummet i hemmet – hallen. Vidare, var Smålands starka möbelhistoria av design och hantverk en drivkraft att låta traditionen växa vidare genom Essem Design. Anknytningen till Anderstorp har alltid varit stark, såväl identitets- och affärsmässigt för Essem Design. Att verka i det lokala närområdet har även blivit en avgörande faktor för företagets hållbarhetsarbete.

 

Under november genomförs regionfinalerna och avgör vilka som går vidare för att kunna utses
nationella titeln.