Hej!

It looks like you are situated in Sweden. Which site do you want to continue to?

Totalbelopp
Inreda liten hall

På bilden ser du en Kroklist 2 samt ett Index skohorn.

 

Inreda liten hall - Så upplevs den större

 

Små hallar kan skapa extra krav på en hallinteriör som lyckas behålla både funktionalitet såväl som ett välkomnande intryck till hemmet. Vintern sätter ytterligare behov av omtanke och planering av hallens funktion då mer platskrävande ytterplagg måste rymmas. Men det finns enkla knep som kan göra att hallen upplevs större — här är Essem Designs 4 tips för att inreda en liten hall.

Än kommer vintern hålla i ett tag till vilket även innebär att de stora vinterytterplaggen kommer förbli i hallen. Hallen är första mötet av ett hem och kanske just därför är av extra vikt för att sätta ett bra första intryck. Det sätter därför krav på en hallinteriör som både är funktionell och inbjudande. Specifikt för små hallar kan man behöva smarta lösningar för att behålla rymligheten och kunna förvara ytterplaggen på ett effektivt och snyggt sätt. Nedan kan du ta del av Essem Designs 4 främsta tips för att få den lilla hallen att kännas rymligare.

 

4 Enkla knep för att inreda en liten hall

 

1. Speglar får utrymmen att upplevas större än vad de egentligen är

Att placera en spegel i hallen är inte enbart praktiskt inför att man ska lämna hemmet — användning av speglar är ett smart sätt att få hallen att upplevas större. Det skapar en känsla av djup samt skapa ljus i rummet vilket gör att det upplevs rymligare. Kolla in våra hallspeglar.

Spegel för liten hallPå bild syns en spegel Klara.

 

2. Förvara enbart säsongens kläder framme. Resten kan packas undan

En vanlig miss i hallen är att man låter för mycket ytterplagg hänga framme. Det gör en avsevärd skillnad att enbart det nödvändiga som används under den specifika säsongen får hänga framme. Resten kan med fördel förvaras i en garderob alternativt i förråd.

Klädkrokar för liten hallKroklist Dekorativ är med sina infällbara krokar, perfekt för den lilla hallen.

 

3. Kombinera en hatt- och skohylla för att nyttja utrymmet maximalt

En kombination av hatt- och skohylla i hallinteriören är viktigt för svenska hem. Det skandinaviska klimatets stora växlingar genom årstiderna, ställer höga krav på att hallens interiör har hög prestanda och kan förvara många av våra platskrävande ytterplagg. Kolla in våra hatthyllor & skohyllor.

hatthylla och skohylla för liten hallFörvara dina kläder med Nostalgi hatt/-skohylla samt kroken Oskar. Till höger finns även Skolkrok dubbel.

 

4. Vertikal förvaring — ett effektivt sätt att använda ytor

För mindre utrymmen är vertikal förvaring ett smart sätt att förvara ens tillhörigheter. Det är ett effektivt sätt att utnyttja rummets höjd istället för att sprida ut interiören i hela rummet. Detta resulterar i att man kan skapa fler tomma utrymmen vilket gör att hallen känns luftigare och större. kolla in våra krokar.

Krokar och hatthylla för liten hallPlacera några Mamakrokar under din Classic hatthylla så maximerar du antalet upphängningsmöjligheter.

 

 

Utvalda produkter för att inreda en liten hall

Vit
Från 4080,00 SEK
Helkroppsspegel med träram som passar i de flesta miljöer.
Vit/Mässing
Från 1932 SEK
Dekorativ sattes i produktion redan på 60-talet. Designad av Gunnar Bolin med inspiration från en liknande kroklist som han såg hemma hos sin svärmor. Genom årtiondena har den varit populär på grund av dess robusthet och praktiska egenskaper men framförallt för att den passar bra i mindre utrymmen.
Svart/Svart
Från 1478 SEK
Hatthyllan och skohyllan Nostalgi ritades 1937 av Gunnar Bolin. Hyllan har kommit och gått genom decennierna, men ses idag som en klassiker i svensk möbelhistoria.

Vit
Från 110,00 SEK
Krok 1040 är en dubbel traditionell skolkrok tillverkad i stål.
Grangrön struktur
Från 274 SEK
Jonas Bergfeldts krok Mama är en själfull krok som med öppna armar ger ett varmt välkomnande. Mama har tilldelats designpriset »Utmärkt Svensk Form« och har flera gånger uppmärksammats i internationella utställningar.
Svart/Svart
Från 1220,00 SEK
I slutet av 1950-talet ritade Gunnar Bolin hatthyllan Classic. Dess runda former bröt ny mark och har skonat många huvuden från vassa kanter.