Hej!

It looks like you are situated in Sweden. Which site do you want to continue to?

Varukorgen är tom

Totalbelopp

Så får du ordning på familjehallen

 

Som barnfamilj kan det kännas som en stor utmaning i att hitta en fungerande struktur för hallen. Många förknippar hallen med stress på grund av svårigheten att enkelt komma iväg på morgonen. Essem Design vill därför dela med sig av sina hallösningar som kan underlätta för barnfamiljen.

I familjehallen kan det krävas extra omtanke gällande förvaring och struktur för att få en smidigare vardag. Det är lätt att det blir stök i hallen hos barnfamiljer vilket i sin tur kan göra det svårt att komma iväg på morgonen. En tydligare struktur och organisering av varje persons tillhörigheter kan dock underlätta. Det finns småknep för att barnfamiljen ska lyckas behålla hallens funktion men samtidigt inte behöva kompromissa på hallens form och utseende. Dessa kretsar kring att skapa fler förvaringsmöjligheter, skapa bestämda förvaringsplatser och en lättillgänglighet för alla familjens medlemmar. Nedan kan du ta del av Essem Designs 5 främsta tips.

 

 

5 enkla tips för att få bättre ordning i familjehallen

 

1. Märk och tilldela krokar till barnen

Att märka förvaringsplatser samt krokar till varje familjemedlem är ett effektivt sätt att få mer ordning i hallen. Att ha sin egna förvaringsplats gör det både enklare att hitta sina saker men också att hålla ordning i hallen. Det kan också göra att barnen blir mer benägna att hålla koll på sin egna förvaring då de känner ett större ansvar när det är en egen utsedd plats. Här hittar du våra krokar.

 

2. Väggförvaring som rymmer de lösa föremålen

För många familjer finns det ett behov att utse en plats där småsaker enkelt kan placeras när vi kommer hem. Att placera förvaring på väggen kan vara en bra lösning. Essem Designs Ulrika förvaring är ett bra sätt att förvara sådana föremål såsom barnens vantar eller hörlurar. Kolla in Ulrika.

Hitta bra förvaring för lösa föremål i vår Ulrika. 

 

3. S-krokar för att flytta ner förvaring på hatthyllan

Att förvara korgar på hatthyllan är väldigt effektivt men för de minsta i familjen blir det svårt att nå upp till. En enkel lösning på det är att använda sig av så kallade S-krokar. Om du har en hatthylla i nät kan du enkelt använda S-krokarna för att placera korgarna undertill hatthyllan istället.

 

4. Mångsidiga krokar — funktionella och platseffektiva

Mångsidiga krokar underlättar i hallen som måste rymma tillhörigheter för fler personer. Genom krokar som tillåter mer än ett sätt att hänga sina saker på blir det enklare att hänga upp fler saker samtidigt utan att det blir oreda.

Gloriakroken är en krok med många möjligheter för upphängning. 

 

5. Krokar intill ytterdörren för att förvara barnens använda ytterkläder

Blöta jackor och leriga vantar kan lätt skapa oreda i hallen, speciellt om det inte finns en given plats vart de kan förvaras. Det är därför väldigt smidigt att intill ytterdörren placera en krokrad som är avsedd för barnens använda ytterkläder när de kommer hem. Det skapar inte enbart struktur för var barnens ytterkläder ska förvaras utan gör det även lättare att hålla hallen ren.

 

 

Utvalda produkter för att organisera familjehallen

Ask/Aluminium
Från 2308,00 SEK
Nostalgi kroklist har sitt ursprung från vår klassiska hatthylla Nostalgi formgiven av Gunnar Bolin. Konsolerna tillverkas av återvunnen aluminium som förenas av rundstav i trä, metall och aluminium.
Naturull/Vit
Från 1845,00 SEK
Ulrika Förvaring är tillverkad av spillmaterial från produktionen av vår hatthylla Nostalgi. Tillsammans med ullfilt och vegetabiliskt garvat läder är det en smart lösning för halsdukar, mössor och vantar, eller för cykelnyckeln.
Svart struktur
Från 237,00 SEK
Få extra upphängning till din hatthylla med 3-pack S-krok.

Grangrön struktur
Från 355,00 SEK
När Joel Karlsson fick i uppdrag att ta fram en ny krok funderade han kring hur man kunde komplettera den traditionella kroken så att plagg utan hank slipper »krokmärken« i nacken.
Svart struktur
Från 288,00 SEK
Jonas Bergfeldts krok Mama är en själfull krok som med öppna armar ger ett varmt välkomnande. Mama har tilldelats designpriset »Utmärkt Svensk Form« och har flera gånger uppmärksammats i internationella utställningar.
Vit
Från 288,00 SEK
Med kroken Papa har formgivaren Stefan Borselius försett Essem Designs sortiment med en robust hängare. Krokens kraftiga fundament och långa arm ger ett unikt utseende och möjliggör att flera plagg kan hängas på varandra.